Säästää rahaa! Osta käytetty matkapuhelin yritykselle

Teleoutletin kautta käytetyn, lähes uuden matkapuhelimen hankkiminen on turvallista, edullista, kestävää ja fiksua. Tässä ovat perusteet valita käytetty matkapuhelin yrityksen työntekijöille.

Monille herää kysymys, miten Teleoutlet pystyy tarjoamaan melkein käyttämättömiä ja lähes uusia matkapuhelimia yritysten työntekijöille.

Teleoutlet hankkii käytetyt ja lähes uudet matkapuhelimet pohjoismaisista vaihto- ja kierrätysohjelmista, kuten Telenor SWAP ja ICE puhelinvaihdosta. Tämän ansiosta voimme myydä käytettyjä matkapuhelimia yrityksille alhaisempaan hintaan.

Matkapuhelimet ovat olleet käytössä lyhyen ajan, kun taas toiset palautetaan käyttämättöminä. Kaikki verkkokaupastamme löytyvät puhelimet toimitetaan meidän omassa pakkauksessamme ilman lisätarvikkeita.

Laaja valikoima lähes uusia matkapuhelimia

Meillä on laaja valikoima matkapuhelimia, mukaan lukien Apple, Samsung, OnePlus, Sony, Xiaomi ja Nokia eri malleissa, myös uusimmat versiot. Kannattaa aina tarkistaa saatavilla olevat puhelimet, jos etsitte uudempaa mallia.

Useimmissa tapauksissa voitte valita myös tallennuskapasiteetin työntekijöiden tarpeiden mukaan. Huomaa kuitenkin, että tarjonta väreissä ja tallennuskapasiteetissa voi vaihdella hieman.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

FIRMAPUHELIMET TYÖNTEKIJÖILLE: Teleoutletista löydät new-ish tai hieman käytettyjä puhelimia erilaisiin tehtäviin ja kaikkiin toimialoihin yrityksesi työntekijöille. (Kuva: Getty)

 

Säästä rahaa yritykselle käytettyjen matkapuhelimien avulla

Tietysti taloudelliset tekijät ovat tärkeitä, kun yritys hankkii uusia puhelimia työntekijöilleen. Matkapuhelimet ovat kalliita, ja kun pitää hankkia puhelin useille työntekijöille, se tarkoittaa suurta summaa rahaa. Valitsemalla käytettyjä puhelimia työntekijöille yritys säästää satoja euroja jokaisesta puhelimesta ilman, että se vaikuttaa laatuun tai käyttökokemukseen. Teleoutlet merkitsee kaikki puhelimet eri luokituksilla, ja monet puhelimet on merkitty "Täysin uudeksi" tai "Kuin uudeksi".

Teleoutletin verkkokaupasta löydät myös alkuperäisen hinnan, joka on yliviivattu. Näin voit helposti nähdä, kuinka paljon säästät.

Valitse käytetty matkapuhelin ja tee kestävä valinta

Onko yrityksellesi tärkeää kestävä kehitys? Hieman käytetyt matkapuhelimet työntekijöille eivät ainoastaan tarjoa taloudellisia etuja, vaan ne myös edistävät kestävää kehitystä.

Elektroniikkajätteet aiheuttavat merkittävää maailmanlaajuista ympäristösaastetta, ja uusien matkapuhelinten valmistus vaatii runsaasti energiaa ja raaka-aineita. Valitsemalla käytetyt matkapuhelimet yrityksellesi säästätte ympäristöä ja ilmastoa tarpeettomalta päästöltä.

On trendikästä ostaa käytetty matkapuhelin

Asenteet käytetyn matkapuhelimen ostamiseen ovat muuttuneet viime vuosien aikana. Käytetyn ostaminen ei ole enää vain joidenkin tiukkapipoisten idealistien juttu. Kierrätys on muodikas trendi, joka on tullut valtavirtaan. Käytä ja heitä pois -mentaliteetti on menneisyyttä, ja kierrätys on suosittua nuorten keskuudessa, mutta trendi leviää myös muihin ikäryhmiin.

Valitsemalla vähän käytetyn tai uudenoloisen matkapuhelimen työntekijöille voi myös positiivisesti vaikuttaa yrityksen maineeseen, sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

ÄLYKÄSTÄ JA AJASSA MUKAAN: Valitse kestävä vaihtoehto ja hanki lähes uusia matkapuhelimia yritykselle! Se säästää sekä rahaa että ympäristöä. (Kuva: Getty)

Yhtä turvallista kuin uuden matkapuhelimen ostaminen

Käytettyjen matkapuhelinten ostamiseen liittyy monia harhaluuloja. Useammat yritykset ovat nykyään huolissaan tietomurroista ja saattavat pitää käytettyä puhelinta työntekijöille riskinä. Kun ostat yrityksellesi matkapuhelimia Teleoutletin kautta, sinun ei tarvitse murehtia.

Olemme luotettava ja hyväksytty käytettyjen puhelimien jälleenmyyjä, emmekä laita mitään myyntiin ennen perusteellista tarkastusta teknikkojemme toimesta. Kaikki matkapuhelimet käyvät läpi laadunvarmistuksen ja nollauksen ennen kuin ne tulevat saataville verkkokauppaamme. Kaikki sisältö poistetaan ja varmistamme, ettei puhelin ole operaattorin lukitsema.

Laaduntarkastamme kaikki puhelimet

Kaikki Teleoutletin myytävät matkapuhelimet ovat käyneet läpi huolellisen laadunvalvonnan ennen myyntiin laittamista. Teknikkomme tarkastavat sekä puhelimen tekniset että esteettiset ominaisuudet ja noudattavat valmistajan ohjeita tässä työssä.

Painikkeet, kosketusnäyttö, verkko, kamera, mikrofoni ja muut osat tarkistetaan perusteellisesti, ja puhelimet luokitellaan niiden kunnon mukaan:

  • Täysin uusi: Matkapuhelin on alkuperäisessä, avaamattomassa paketissaan. Kaikki alkuperäiset lisävarusteet ovat tietysti mukana.
  • A: Puhelimen akun kapasiteetti on takuulla yli 90 prosenttia, ja se näyttää uudenveroiselta.
  • B: Puhelimen akun kapasiteetti on takuulla yli 85 prosenttia, ja se on varoen käytetty. Siinä voi olla joitain naarmuja, mutta ne näkyvät vain läheltä tarkasteltaessa.
  • C: Puhelimen akun kapasiteetti on takuulla yli 85 prosenttia, ja se on varoen käytetty. Siinä saattaa olla kosmeettisia käytön jälkiä.

Puhelin toimitetaan takuun kanssa

On turvallista tehdä ostoksia Teleoutletissa. Meillä on samat ostoehtojen määräykset kuin täysin uuden matkapuhelimen ostossa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että noudatamme kuluttajansuojalakia ja peruutusoikeutta koskevaa lakia.

Teleoutletin kautta ostetut käytetyt matkapuhelimet tulevat kahden vuoden takuulla ja 30 päivän avoimella palautusoikeudella.

Melua vaimentavat lisätarvikkeet työpaikalla

Teleoutletilla on myös lisävarusteita matkapuhelimille, kuten kuulokkeita ja kaiuttimia.

Työntekijät tarvitsevat usein mahdollisuuden sulkea melu ja häiriötekijät pois työpäivän eri vaiheissa. Teleoutletista löydät uusia tai lähes käyttämättömiä kuulokkeita ja korvakuulokkeita, joista monet ovat varustettu melunvaimennuksella.

Meillä on myös mikrofonilla varustettuja kuulokkeita, mikä on kätevää niille, jotka joutuvat ottamaan puheluita asiakkaiden kanssa työpisteeltään.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua