7 syytä, miksi kannattaa ostaa käytetty matkapuhelin

Etsitkö uutta matkapuhelinta? Ennen kuin ostat uuden, kannattaa sinun harkita näitä 7 hyvää syytä valita tällä kertaa new-ish ja vähän käytetty matkapuhelin.

1. Käytetty matkapuhelin on lompakkoystävällinen

Tietysti on houkuttelevaa juosta heti ostamaan iPhonen tai Samsung Galaxyn uusin malli, kun se julkaistaan. Heille, jotka eivät ole valitsemassa uutta matkapuhelinta, on hyvä tietää, että uusimpien mallien vähän käytettyjen matkapuhelimien joukosta on paljon valinnanvaraa.

Teleoutletista löydät laadukkaita matkapuhelimia murto-osalla uuden matkapuhelimen hinnasta. Voit itse asiassa saada laadukkaita matkapuhelimia jopa 70 prosenttia halvemmalla kuin ostamalla uuden.

2. Laaja valikoima käytettyjä matkapuhelimia

Teleoutletissa on laaja valikoima vähän käytettyjä ja uudenveroisia matkapuhelimia, joten valinnanvaraa riittää. Verkkokaupassamme voit vertailla hintoja ja toimintoja sekä löytää sinulle ja käyttöösi sopivan matkapuhelimen.

Meillä on laaja valikoima matkapuhelimia Applelta ja Samsungilta, mutta myös malleja Sonylta, One Plusalta, Xiaomilta, ja Huaweilta.

Verkkokaupastamme löydät myös uusia tuotteita kuten näytönsuojia, kuoria, kaiuttimia, kuulokkeita ja AirPodeja.

 

SÄÄSTÄ YMPÄRISTÖÄ: Valitse uusiokäyttö uuden sijaan. New-ish ja vähän käytetyllä matkapuhelimella säästät ympäristöä tarpeettomilta kasvihuonekaasupäästöiltä ja ympäristövahingoilta. (Valokuva: Getty)

3. Uudelleenkäyttö säästää ympäristöä ja ilmastoa

Käytetyn matkapuhelimen ostaminen tarjoaa mukavan yhdistelmän, jossa saat edullisen hinnan ja tietoisuuden siitä, että teet ympäristöystävällisen valinnan. Se on siis hyväksi lompakolle ja planeetalle.

Valitettavasti elektroniikkajätteet ovat suuri saastuttaja maailmanlaajuisesti. Käytetyn matkapuhelimen ostaminen kannattaa siis myös ympäristösyistä:

Täysin uusien matkapuhelimien tuotanto edellyttää raaka-aineiden saatavuutta. Muovin valmistus ja tärkeiden metallien ja mineraalien talteenotto näyttöjä sekä muita osia varten on saastuttavaa ja vaatii paljon energiaa.

Metallien ja tärkeiden raaka-aineiden kierrätyksestä vanhoista matkapuhelimista on tullut suuri teollisuus. Kierrätys on paljon parempi teko kuin käytettyjen matkapuhelimien ja muun elektroniikan heittäminen suoraan kaatopaikalle, mikä saastuttaa maaperän ja pohjaveden. Kierrätys vaatii myös paljon energiaa ja jättää jäännösjätteen lisäksi ilmastojalanjäljen. Parasta on siis varmistaa matkapuhelimen pitkä käyttöikä käyttämällä sitä uudelleen.

Kun ostat new-ish ja uudenveroisen matkapuhelimen uuden sijasta, säästät ympäristöä, luontoa ja ilmastoa. Se on kestävää ja säästää maapallon päästöiltä, mikä on välttämätöntä YK:n tavoitteen saavuttamiseksi ilmakehän kasvihuonekaasujen vähentämisestä.

4. On trendikästä valita käytetty

Käytetyn matkapuhelimen valitseminen lapsille on hyvä monella tapaa. Säästät tietysti paljon rahaa, mutta yhtä tärkeää on viestiä lapsille käytetyn suosimista. Kun lapsi näkee, että suosit käytettynä ostamista ja että hänen saamansa vähän käytetyt matkapuhelimet toimivat erinomaisesti, olemme askeleen lähempänä tavoitetta ostaa vähemmän uutena ja lisäämään uusiokäyttöä. Tämä on vahva signaali lapsillemme, jotka huolehtivat maapalloamme tulevaisuudessa.

KÄYTETTY ON TRENDIKÄSTÄ: Uudelleenkäyttö on in. Teleoutletilta löydät laatutarkastetut uudenveroiset älypuhelimet kaikilta suurimmilta merkeiltä.

Kierrätys on maailmanlaajuinen trendi, joka leviää kaikenikäisille kuluttajille ja ennen kaikkea nuorille.

5. Matkapuhelimet on hyväksytty laadunvalvonnassa

Kun ostat käytetyn matkapuhelimen Teleoutletista, tiedät, että se on huolellisesti tarkastettu ja puhdistettu. Meillä on valtuutettu korjaamo, jossa teknikot käyvät läpi matkapuhelimet ennen kuin ne laitetaan myyntiin verkkokauppaan. Tarkistamme seuraavat seikat laadunvalvonnan aikana:

  • Virtanappi
  • Matkapuhelimen painikkeet ja kosketusnäyttö
  • Verkko- ja WiFi-yhteys
  • Kamera (edessä ja takana)
  •  Kaiuttimet ja mikrofoni

Lisäksi olemme tarkastaneet, että:

  • puhelin asetetaan tehdasasetuksiin, jolloin myös kaikki sisältö poistetaan
  • puhelin ei ole lukittu
  • puhelimessa ei ole merkittäviä vaurioita (halkeamia, kolhuja, suuria naarmuja)
  • kosteusindikaattoreilla ei ole vaikutusta (ei nestevaurioita)

6. Turvallinen osto takuulla

Voit aina ostaa puhelimen yksityishenkilöiltä, mutta kuluttajana sinulla ei ole samaa suojaa kuin ostaessasi hyväksytyistä ja turvallisista verkkokaupoista, kuten Teleoutletista.

Teleoutlet on vakavarainen verkkokauppa, jolla on yli 10 vuoden kokemus Norjassa ja asiantuntemus varoen käytettyjen matkapuhelimien uudelleenkäytöstä ja myynnistä.

Voit aina olla varma, että teet turvallisia ostoksia meillä. Ostoehtomme noudattavat kuluttajaostolain ja peruuttamisoikeuslain antamia ohjeita, ja saat samat takuut kuin ostaessasi uusia matkapuhelimia, tabletteja, AirPodeja jne. Teleoutletissa meillä on kahden vuoden takuu ja 30 - päivän avoin ostos kaikista tuotteista.

 

 7. Tiedät mitä ostat

Jotta voisit olla mahdollisimman varma siitä, että saat hyvässä kunnossa olevan matkapuhelimen ja saat mitä maksat, olemme lajitelleet matkapuhelimet luokkiin, jotka näkyvät verkkokaupassa:

Täysin uusi on luokitus, josta löydät uudet matkapuhelimet, jotka olemme vastaanottaneet suoraan valmistajilta suljetussa pakkauksessa.

Kuin uusi tarkoittaa, että matkapuhelin on käyttämätön ja aivan uusi, mutta sinetti on rikki.

A-grade tarkoittaa, että matkapuhelin on varoen käytetty ja melkein kuin uusi.

B-grade tarkoittaa, että puhelimen käyttöikä viittaa tavalliseen kulumiseen. Mutta kuten kaikki muutkin Teleoutletin tuotteet, myös näiden matkapuhelimien laatu tarkastetaan valtuutetussa korjaamossamme ja niillä on samat takuut.

C-grade puhelimet ovat matkapuhelimia, joissa on kosmeettisia vaurioita, mutta jotka toimivat muuten moitteettomasti, aivan kuin niiden pitäisi.

HUOM! A-, B- ja C-luokan puhelimet tulevat ilman laturia.

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua