Kyllä! Rakastamme Applen puhelimia

Korkea suorituskyky, moderni muotoilu, edistyksellinen kamera ja helppokäyttöisyys ovat vain muutamia syitä, miksi monet kuluttajat pitävät Applen puhelimia muita matkapuhelimia parempana.

 

Mikä Apple-puhelimissa on niin hyvää?

On monia syitä sille, miksi Apple-puhelimista on tullut niin suosittuja. Muun muassa iPhoneen sovellettava iOS-käyttöjärjestelmä tekee matkapuhelimesta intuitiivisen ja helppokäyttöisen. Sitä on helppo navigoida ja helppokäyttöisyys tarkoittaa, että suurin osa kuluttajista voi käyttää Applen puhelimia ongelmitta.

Toinen syy iPhonen suosioon on se, että käyttäjillä on laaja valikoima hyväksyttyjä sovelluksia App Storen kautta mistä voi saada hyvät työkalut ja toiminnot, jotka tekevät iPhonesta entistä toimivamman.

Apple-puhelimet tunnetaan myös parhaista puhelinkameroistaan, ja niissä on hyviä työkaluja videoiden ja valokuvien muokkaamiseen, järjestämiseen ja jakamiseen.

Monille muotoilu on tärkeää, ja tässä Apple on alusta alkaen mukana tyylikkäillä ja ohuilla matkapuhelimilla, jotka sopivat hyvin käteen ja liukuvat helposti taskuun – ulkoasusta on tullut normi matkapuhelimissa.

Käytetty iPhone kohtuulliseen hintaan

Uusien iPhone-mallien lanseerauksen yhteydessä ovat vähittäiskauppiaat kokeneet suuren tungoksen. Uusi, ja niin hyvälaatuinen puhelin kuin Applen puhelimet ovat, näkyy suoraan hintalapussa, mutta kun laatu on hyvä, se kestää pidempään. Joten ostamalla melkein uuden tai vähän käytetyn iPhonen, saat rahan vastineeksi erittäin hyvän matkapuhelimen. Valitsemalla käytetyn matkapuhelimen uuden sijasta säästät myös maapalloamme tarpeettomilta kasvihuonekaasupäästöiltä.

Meillä on useita erilaisia käytettyjä Apple iPhone -malleja, mukaan lukien:

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro 

Lisäksi meillä on erittäin edullisia ja käytettyjä Apple-puhelimia mallissa iPhone SE.

New-ish iPhone ilman liittymää

Jos ostat vähän käytetyn Apple-puhelimen, saat edullisen iPhonen ilman, että sinun tarvitsee sitoutua puhelinliittymään tietyksi ajaksi. Ilman sitoutumisaikaa voit siis vapaasti valita sinulle ja käyttöösi sopivan matkapuhelinoperaattorin ja liittymän.

Turvallinen käytettyjen Apple-puhelimien osto

Teleoutletissa kaikki käytetyt matkapuhelimet on kunnostettu ammattitaidolla ja tarkastettu ennen kuin ne myydään verkkokaupassamme.

Noudatamme samoja ohjeita ja lainsäädäntöä, joita sovelletaan uusien tuotteiden ostamiseen. Jos ostat käytetyn iPhonen, sinulla on 30 päivän avoin osto, kahden vuoden takuu ja aina ilmainen palautus.

Ensimmäinen moderni älypuhelin

Apple-puhelin iPhone 1 lanseerattiin vuonna 2007. Se oli matkapuhelin, jota kukaan ei ollut ennen nähnyt, älypuhelin, jossa kaikki tehtiin kosketusnäytön kautta, ilman näppäimistöä, jossa oli vain yksi painike sen käynnistämiseksi ja sulkemiseksi. Se oli erittäin innovatiivinen… ja hyvin epätavallinen. Sanotaan että Applen perustaja Steve Jobs, joka julkaisi aivan ensimmäisen Apple-puhelimen, vihasi painikkeita ja näppäimiä ja halusi maailmalle älypuhelimen, jota oli helppo käyttää intuitiivisesti.

Ei kestänyt kauaakaan, kun Apple-puhelimet olivat "kaikkien" haluama matkapuhelin, ja monille iPhone on edelleen ainoa oikea valinta, vaikka markkinoille on tullut muitakin vastaavilla ratkaisuilla varustettuja matkapuhelimia.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua