Näin säästät rahaa työntekijöitten uusien puhelimien hankinnassa


Teleoutletin käytettyjen matkapuhelinten valitseminen säästää paljon rahaa. Ne ovat käytettyjä, mutta tuntuvat uusilta

 

Onko yritykselläsi suuria matkapuhelimien hankintaan liittyviä kuluja? On useita hyviä syitä harkita käytettyjä puhelimia upouusien sijaan. Säästettävänä ei ole vain paljon rahaa, vaan yrityksesi auttaa myös säästämään ympäristöä.


Teleoutlet on kehittänyt konseptin, jossa voit asiakkaana ostaa käytettyjä puhelimia laadusta tai takuusta tinkimättä. Tarjolla olevat puhelimet on ostettu Telenorin vaihto- ja panttiohjelmasta/swapista. Teleoutletista on nopeasti tullut menestys yksityisillä markkinoilla. Meillä on nyt räätälöityjä tuotteita ja hintoja yritysmarkkinoille.

Yhtä turvallista kuin uuden ostaminen

On aivan yhtä turvallista ostaa new-ish puhelimia Teleoutletista kuin uusia puhelimia miltä tahansa jälleenmyyjältä. Samalla tavalla kuin upouusilla matkapuhelimilla, sinulla on kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuu. Kaikki matkapuhelimet myydään myös ilman operaattorirajoituksia, joten voit vapaasti valita matkapuhelinoperaattorisi.

Paljon rahaa säästöön

Hinta tulee olemaan lähes aina yksi tärkeimmistä hankintaan liittyvistä kriteereistä ja juuri hinta on hyvä syy valita Teleoutlet, kun yrityksesi aikoo ostaa matkapuhelimia. Meiltä saat useimmat matkapuhelimet erittäin edulliseen hintaan. Eri mallien valikoima ja saatavuus voivat vaihdella. Yksittäisen puhelimen hinnanalennus vaihtelee myös sen mukaan, onko puhelin upouusi vai varoen käytetty. Teleoutlet luokittelee ja hinnoittelee kaikki tavarat useiden kriteerien mukaan, jotta sinä asiakkaana löydät aina budjettiasi ja tarpeitasi vastaavan hintatason. Verkkokaupastamme löydät aina alustavan hinnan, joka on yliviivattu ja joka antaa perusteen sille, kuinka paljon säästät annetusta mallista sen sijaan, että ostaisit samanlaisen puhelimen uutena suositushintaan. Alustavat hinnat ovat suositushintoja ja ne saadaan suoraan valmistajilta.

Otamme laadun vakavasti

Kaikki Teleoutletin tuotteet on läpikäynyt laatutarkastuksen. Teknikkomme noudattavat valmistajien ohjeita, kun tuotteitamme testataan ja kunnostetaan. Kännykät tarkastetaan sekä teknisesti että esteettisesti. Tämä tarkoittaa, että puhelimet tarkistetaan merkittävien ulkoisten tai kosteusvaurioiden varalta (kosteusindikaattorin tulokset). Lisäksi tehdään perusteellinen tarkastus:

 • Virtapainike ja kaikki muut painikkeet
 • Kosketusnäyttö
 • Verkko- ja wifi-yhteys
 • Kamera (etu- ja takakamera)
 • Kaiuttimet ja mikrofoni
 • Kaikki puhelimen asetukset palautetaan tehdasasetuksiin
 • Kaikki sisältö on poistettu
 • Puhelin ei ole operaattorilukittu

 Teleoutletin omistaa Modino AS, joka on Norjan suurin matkapuhelinten ja lisävarusteiden jakelija.

Suoraan verkosta kotiin

Teleoutlet harjoittaa vain verkkokauppaa, jossa voit helposti tilata tuotteitamme verkkokaupastamme teleoutlet.fi. Kaikki varastossamme olevat tavarat pakataan tilauspäivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 14.00. Toimitusaika vaihtelee 2–4 päivään.

 


Teleoutletista on yhtä turvallista ostaa new-ish puhelimia kuin upouusia puhelimia. Saat kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun.

Siksi sinun tulee pohtia Teleoutlettia kun hankit matkapuhelimia yrityksellesi:

 • Tarjoamme laajan valikoiman matkapuhelimia huomattavasti halvemmalla kuin upouudet matkapuhelimet.
 • Kaikki puhelimet tarkastetaan ja kunnostetaan perusteellisesti.
 • Tarjoamme tuotteita luokitusjärjestelmän mukaan: A, B ja C.
 • Saat kahden vuoden takuun Teleoutletissa.
 • Ostat tuotteitamme helposti verkosta kotiovelle.
 • Puhelin: 0104168025 Sähköposti: info@teleoutlet.fi
 • Lisätietoja osoitteessa teleoutlet.fi

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua