Näin voit leikata kustannuksia matkapuhelimissa yrityksesi osalta

Teleoutletin verkkokauppa on kehittänyt konseptin, jossa voit ostaa käytettyjä puhelimia ilman että se vaikuttaa laatuun tai takuuseen. Tarjolla olevat puhelimet on hankittu Telenorin vaihto- ja panttiohjelmasta. Teleoutlet on räätälöinyt tuotteita ja hintoja yritysmarkkinoille.

Korkea laatu ja ympäristöystävällisempi

Rossignol on yksi yrityksistä, jotka ovat valinneet Teleoutletin käytön. Rossignolin Norjan maajohtaja Øyvind Mobakken on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

-Rossignolin myyntitiimi on paljon liikkeellä, joten älypuhelin on tärkein työkalumme. Olemme puhelimella koko ajan. Jos joku myyjistämme vahingossa rikkoo puhelimensa, Teleoutlet on uskomattoman nopea toimittamaan upeita puhelimia erittäin hyvään hintaan, kertoo Mobakken.

Rossignol on sitoutunut kestävyyteen ja ympäristöön, joten Teleoutlet sopii täydellisesti heidän vihreään profiiliinsa.

-Teleoutletin käytettyjen tuotteiden ostaminen ei ole vain taloudellisesti järkevää, vaan heillä on myös jotain yhteistä kanssamme Rossignolissa, ja se on kestävyys. Ohjelmamme nimi on Respect. Se yksinkertaisesti tarkoittaa ympäristön huomioon ottamista. Se on meille tärkeää, ja myös Teleoutlet on sitoutunut siihen. Kun tarjotaan nopeaa toimitusta, hyvää laatua ja ympäristöystävällisempää tuotetta; niin miksi ei? Mobakken tiivistää.

Yhtä turvallista kuin uuden ostaminen

Teleoutletista ostettujen new-ish puhelimien ostaminen on yhtä turvallista kuin minkä tahansa jälleenmyyjän uusien puhelimien ostaminen. Aivan kuten täysin uusissa matkapuhelimissa, kaikki tuotteemme ovat takuulla varustettuja kahden vuoden ajaksi. Kaikki matkapuhelimet myydään myös ilman sitoumuksia, joten voit vapaasti valita matkapuhelinoperaattorisi.

 

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen. 

Teleoutletin matkapuhelinten valitseminen voi säästää paljon rahaa, ja lisäksi se on paljon ympäristöystävällisempää kuin uusien ostaminen, sanoo Øyvind Mobakken Rossignol Norjan toimistolta. Kuva: Tun Byrå

Paljon rahaa säästettävänä

Hinta on aina yksi tärkeimmistä kriteereistä hankinnoissa, ja juuri hinta on hyvä syy valita Teleoutlet, kun yrityksesi hankkii matkapuhelimia. Täältä saat nimittäin matkapuhelimia monenlaisiin tarpeisiin erittäin hyvään hintaan. Hinnan alennus vaihtelee puhelimen täysin uuden tai hyväkuntoisen käytetyn mukaan. Teleoutlet luokittelee ja hinnoittelee kaikki tuotteet useiden kriteerien perusteella, jotta asiakkaana löydät aina budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan hintatason. Verkkokaupasta löydät aina yliviivatun ennen-hinnan, joka perustuu siihen, kuinka paljon säästät kyseisessä mallissa suositeltuun myyntihintaan verrattuna. Ennen-hinnat heijastavat suositeltuja vähittäismyyntihintoja ja ne on suoraan saatu valmistajilta.

Laaja valikoima new-ish matkapuhelimia

Teleoutletilla on laaja valikoima matkapuhelimia, mukaan lukien Apple, Samsung, OnePlus, Sony, Xiaomi ja Nokia eri malleissa, myös uusimmat versiot.

Henkilöstön tarpeiden mukaan voit valita tallennuskapasiteetin. Huomaa kuitenkin, että tarjonta väreissä ja tallennuskapasiteetissa voi vaihdella hieman.

Laatu on meille tärkeää

Kaikki Teleoutletin tuotteet käyvät läpi laadunvalvonnan. Teknikkomme noudattavat valmistajien ohjeita tuotteiden testaamisessa ja kunnostamisessa. Puhelimet tarkistetaan sekä teknisesti että esteettisesti. Tämä tarkoittaa, että puhelimet tarkistetaan merkittävien ulkoisten vaurioiden tai kosteusvaurioiden (kosteusilmaisimen indikaattoreiden reaktion) osalta. Lisäksi teemme perusteellisen tarkastuksen seuraaville asioille:

 • Virta- ja muut painikkeet
 • Kosketusnäyttö
 • Verkko- ja Wi-Fi-yhteys
 • Kamera (etu- ja takakamera)
 • Kaiuttimet ja mikrofoni
 • Puhelimen asetukset palautetaan tehdasasetuksiksi
 • Kaikki sisältö on poistettu
 • Puhelimissa ei ole operaattorilukituksia


Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Autostore Modino/Teleoutlet. Teleoutletin omistaa one2cel as, joka on Norjan suurimman matkapuhelinten ja lisävarusteiden jakelijan Modino AS:n tytäryhtiö. Modino as:n liikevaihto on 2 miljardia norjan kruunua ja sillä on 100 työntekijää Pohjoismaissa

 

Verkkokauppa kotiinkuljetuksella 

Teleoutlet harjoittaa ainoastaan verkkokauppaa, jossa voit helposti tilata tuotteita Teleoutletin verkkokaupasta osoitteessa teleoutlet.fi. Kaikki varastossa olevat tuotteet pakataan samana päivänä, mikäli tilaus tehdään ennen kello 14:00. Toimitusaika vaihtelee 2-4 päivään.


Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Teleoutletista ostettujen new-ish puhelimien ostaminen on yhtä turvallista kuin täysin uusien puhelimien ostaminen. Tarjoamme kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun.

Siksi sinun tulisi harkita Teleoutletin matkapuhelimia yrityksellesi

 • Tarjoamme laajan valikoiman matkapuhelimia huomattavasti alhaisemmilla hinnoilla kuin täysin uudet puhelimet.
 • Kaikki puhelimet tarkistetaan perusteellisesti ja kunnostetaan.
 • Tarjoamme tuotteita luokitusjärjestelmän mukaan A, B ja C.
 • Teleoutletilla on kahden vuoden takuu.
 • Voit ostaa tuotteitamme helposti verkosta.
 • Toimitamme kaikkialle Suomeen.
 • Asiakaspalvelumme on aina saatavilla kysymyksiä ja apua varten. Puhelin: 0104168025 tai sähköposti: info@teleoutlet.fi
 • Lisätietoja osoitteesta teleoutlet.fi

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua