Olemme testanneet ja verranneet parhaiten myyviämme tuotteita toisiinsa

SamsungGalaxy S10 vs Samsung Galaxy S10+ 

Huippumallistoja Samsungilta

Nämä ovat Samsungin huippulaatuisia ja huippuluokan puhelimia. Galaxy S10:ssä ja Galaxy S10+:ssa on molemmissa suuri Infinity-näyttö, joka mukautuu automaattisesti ympärilläsi oleviin valaistusolosuhteisiin. Näyttö on ilman häiritseviä elementtejä, kuten näppäimiä tai painikkeita. Vaikka akku sekä näyttö ovat suurempia kuin Galaxy Note 9:ssä, on puhelin kevyempi ja sulavampi pitää kädessä.

Mahdollisuus langattomaan lataukseen ja akun jakamiseen esimerkiksi älykellon tai muun matkapuhelimen kanssa löytyy. Näissä malleissa on kolminkertainen kamera, jonka laajakulma on jopa 123 astetta, mikä tarkoittaa, että saat laajemman kuvan kuin ennen. Tämä kamera mukautuu myös erittäin hyvin erilaisiin valaistusolosuhteisiin. Tällä saat huippulaatuisia valokuvia ja videoita!

Galaxy S10:llä ja Galaxy S10+:lla on myös korkeampi turvallisuusaste kuin aiemmissa malleissa. Uuden sormenjälkitunnistimen, joka käyttää näytössä ultraääntä, avulla sisältösi on paremmin suojattu kuin koskaan ennen. Sormenjälkesi voidaan myös lukea, vaikka sormesi tai näyttösi olisi märkä tai likainen.

  • Iso näyttö - täydellinen videotoistolle
  • Langaton lataus
  • Akun jakamisen mahdollisuus
  • Erittäin hyvälaatuinen kolminkertainen kamera
  • Erittäin korkea turvallisuustaso

Mitä eroa on S10:llä ja S10+:lla?

Sekä S10 että S10+ ovat Samsung-perheessä omaa luokkaansa - sekä suunnittelun että toiminnallisuuden suhteen. Erona näiden kahden välillä on, että S10+:ssa on hieman suurempi näyttö ja suurempi akun kapasiteetti kuin S10:ssä. Jos haluat korkealaatuisen puhelimen edulliseen hintaan, Samsung Galaxy S10 on suositeltavissa.

 

iPhone XS vs iPhone XS Max

iphone XS = kaikki mitä rakastat iPhonessa

iPhone XS on iPhone X:n seuraaja, ja sillä on täsmälleen sama näytön koko ja mitat. Vaikka näyttö on koko 5,8 tuumaa, se tuntuu sulavalta eikä vie paljoa tilaa - suurelta osin kapeiden kehysten ansiosta. Tehokkaan A12-sirun ansiosta tämä malli voi parantaa suorituskykyä ja akun kestoa. IPhone XS kestää jopa 13 tuntia netissä surffailua ja kestää aktiivisessa käytössä myös noin 30 minuuttia pidempään kuin iPhone X. Mullistavan kaksoiskamerajärjestelmän ja entistä nopeamman Face ID:n lisäksi iPhone Xs on juuri sitä, mitä rakastat iPhonessa.

iPhone XS:n erityisesti kehitetyssä OLED-näytössä on erittäin hyvä värintoisto.

Kaksinkertaisella 12 megapikselin kameralla, jossa on kaksi kertaa nopeampi kenno, voit ottaa huippulaadukkaita valokuvia. Voit muun muassa säätää syväterävyyttä valokuvien ottamisen jälkeen ja uusi anturi mahdollistaa tarkemman kuvan ja värien toiston.

Edelleen parannetun Face ID:n ansiosta puhelimesi on helppo suojata, kun käytät kasvojasi salasanana. Tämän ratkaisun avulla voit avata puhelimesi lukituksen, kirjautua sisään sovelluksiin ja maksaa ostoksista yhdellä silmän räpäytyksellä. Tämä on yksi turvallisimmista ja nopeimmista Face ID:istä älypuhelimessa.

  • A12-siru parantaa suorituskykyä
  • Kaksoiskamerajärjestelmä
  • Nopeampi kasvojentunnistus
  • Supervärintoisto

Mitä eroa on iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin välillä?
Ero iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin välillä on näytön koko ja akun kapasiteetti. iPhone XS Maxissa on kaikki mitä iPhone XS:ssä on, mutta lisäksi XS Max loistaa huikean 6,5 tuuman näytöllään – iPhonen kaikkien aikojen suurimmalla näytöllä! Mutta verrattuna muihin Plus-malleihin, malli näyttää silti ketterämmältä kapeampien reunojen ansiosta.

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua