Toimitus samana päivänä Porterbuddylla:

Asutko Oslon alueella, Nesoddenissa, Bærumissa, Drammenissa, Lillestrømissa, Drøbakissa, Ski-alueella, Tønsbergissä, Sandefjordissa, Hortenissa, Grenlandissa, Bergenissä, Stavangerissa tai Trondheimissa? Sitten voit saada paketin kotiin toimitettuna tilaukseni samana tai seuraavana päivänä. Toimituskulut ovat 89 NOK asuinpaikasta riippumatta.

Toimitusajat

Oslo, Viken ja Vestfold: Jos tilaat ennen 13:00 ma-pe tai sunnuntai, voit saada paketin kotiin toimitettuna samana iltana (klo 17:30-19:30 tai 19:30-21:30). Voit myös valita jonkin vastaavan ajan seuraavana päivänä.

Bergen, Stavanger, Trondheim ja Grenland: Jos tilaat ennen 13:00 Ma-torstai tai sunnuntaina voit saada paketin kotiin toimitettuna seuraavana iltana (klo 17:30-19:30 tai 19:30-21:30). Voit myös valita jonkin vastaavista ajankohdista lähipäivinä.

Toimitammeko osoitteeseesi?

Tuotesivuiltamme näet helposti mitkä tuotteet voidaan toimittaa Porterbuddylla; anna postinumerosi ja näet heti, onko tämä vaihtoehto käytettävissä missä olet. Paketti voidaan toimittaa kotiin, töihin tai minne haluatte. Sinä päätät. Rajoitukset Pakkauksen koko ei saa olla suurempi kuin 50x50x50 cm, eikä se saa painaa enempää kuin 21 kg. Alle 1 000 Norjan kruunun arvoiset tuotteet voidaan toimittaa ilman kenenkään läsnäoloa.

Seuraa pakettiasi reaaliajassa

Kaikkia tuotteita voi seurata tekstiviestillä lähetetystä linkistä, ja voit keskustella tarjouksen kanssa saadaksesi lisätietoja toimituksesta.

Saa uutisia ja tarjouksia ensimmäisenä

Saa uutiset, tarjoukset ja uutudet ennen muita