Totta vai tarua? 8 myyttiä käytetyn puhelimen ostosta

Oletko harkinnut käytetyn matkapuhelimen ostamista, mutta olet skeptinen siitä, että teet turvallisen oston ja saat rahoillesi vastinetta? Tässä selvitetään 8 myyttiä käytetyn matkapuhelimen ostosta.

1. Käytetty puhelin on huonolaatuisempi kuin uusi puhelin

Ostaessasi matkapuhelimen Teleoutletilta, voit olla varma, että käytetty matkapuhelin on laatuvarmistettu ennen myyntiä. Teknikot tarkistavat kosketusnäytön, kaikki painikkeet, kameran, verkon ja WiFi-yhteyden, mikrofonin ja kaiuttimen. Tarkistetamme myös, ettei puhelimessa ole vaurioita, kuten halkeamia, merkittäviä naarmuja ja kolhuja, kosteusvaurioita jne.

2. Käytetyn matkapuhelimen käyttö on turvallisuusriski

Se riippuu siitä, mistä olet ostanut matkapuhelimen. Ostaessasi käytettyjä matkapuhelimia vakavasti otettavilta jälleenmyyjiltä, on puhelin silloin tarkastettu huolellisesti ja ammattimaisesti kunnostettu. Puhelimen perusteellisen tarkastuksen aikana Teleoutletin teknikot varmistavat, että puhelin on palautettu tehdasasetuksiin. Kaikki sisältö poistetaan ja varmistamme, että puhelin ei ole operaattorilukittu.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

KÄYTETYN PUHELIMEN OSTO PELOTTAA?: Kun ostat käytetyn puhelimen luotettavalta jälleenmyyjältä, kuten Teleoutletilta, saat puhelimen, joka on tarkastettu, ammattimaisesti kunnostettu ja jota on täysin turvallista käyttää. (Kuva: Getty)

3. Saatat ostaa sian säkissä

Ei huolia! Verkkokaupassamme kaikilla tuotteilla on tieto niiden kunnosta ja yksityiskohtaisista teknisistä tiedoista, joten tiedät aina, mitä saat, kun ostat uudehkon ja hieman käytetyn matkapuhelimen.

Kun puhelimet on tarkastettu ja puhdistettu luokittelemme puhelimet niiden kunnon perusteella seuraavilla kunnostettujen puhelimien luokituksilla:

Kuin uusi

Grade A

Grade B

Grade C

4.Käytetyillä älypuhelimilla on huonompi akku

Teknikkomme tarkastavat jokaisen matkapuhelimen, mukaan lukien akun kapasiteetin. Vaikka se voi vaihdella puhelimesta toiseen, kaikkien matkapuhelimien, riippumatta niiden luokituksesta, tulisi olla yli 85 prosentin akun kapasiteetilla ja toimia 100-prosenttisesti. Puhelimet, jotka kuuluvat luokkaan "Täysin uusi", on myös akku täysin uusi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

JATKUVA LATAAMINEN?: Teleoutletin käytetty matkapuhelin on yhtä hyvä tai lähes yhtä hyvä akun kapasiteetiltaan kuin uusi matkapuhelin. (Kuva: Getty)

5. Sinulla ei ole mitään oikeuksia tai peruutusoikeutta ostaessasi käytetyn matkapuhelimen

Teleoutletissa toimimme kuluttajansuojalain ja peruutusoikeuslain mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että teet aina turvallisia ostoksia kanssamme ja saat samat ostoehtot kuin ostettaessa uuden matkapuhelimen. Meillä on kahden vuoden takuu ja 30 päivän avokauppa kaikille tuotteillemme.

6. On parempi ostaa käytetty matkapuhelin joltakin tuntemaltasi henkilöltä

On totta, että voit tehdä löydön ostamalla käytetyn matkapuhelimen ystävältä, tuttavalta tai muilta yksityishenkilöiltä ja käytettyjen tavaroiden markkinoilta. Jos puhelimessa on jotain vikaa tai et saa sitä, mistä olet maksanut, käytännössä voi olla vaikeaa valvoa tätä, erityisesti jos myyjä on luopunut takuuvaatimuksista tai on huijari.

Vaikka päätät ostaa yksityishenkilöltä, suosittelemme silti tarkastelemaan ja testaamaan matkapuhelinta ennen kuin teet ostoksen. Huomioi kuitenkin, ettet voi varmuudella tietää, onko puhelin tyhjennetty ja puhdistettu tai onko puhelimessa piileviä vikoja tai puutteita.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

VANHAT JA VANHENTUNEET PUHELIMET?: Käytetyn matkapuhelimen ostaminen ei tarkoita puhelimia 2010-luvulta. Teleoutletissa meillä on uusimmat mallit tunnetuilta merkeiltä. (Kuva: Getty)

7. Käytetty puhelin = vanha puhelin

Tämä ei pidä paikkaansa. Joitakin puhelinmalleja Teleoutletilla on toki vanhempia kuin toisia, mutta löydät uusia puhelinmalleja sekä Apple iPhonelta että Samsung Galaxylta, sekä puhelimia Sonylta, Huaweilta, OnePlussalta ja monilta muilta.

8. On silmiinpistävää että puhelin on käytetty

Vaikka ostatkin käytetyn puhelimen, se ei tarkoita sitä, että se näyttäisi kuluneelta ja kärsineeltä. Teleoutletissa luokittelemme puhelimet ennen niiden myyntiä verkkokaupassa ja arvioimme myös esimerkiksi näkyvät naarmut ja muut kosmeettiset kulumisjäljet. Kerromme näistä puhelimen kohdalla luokitusteksteissä, jota harkitset ostavasi. Emme tietenkään koskaan myy puhelimia, joissa on kulumisjälkiä, vaurioita tai virheitä, jotka vaikuttavat toimivuuteen.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua