Samsung-matkapuhelimet – saa rahoille paljon vastinetta!

Samsungin matkapuhelimia on monenlaisia, niissä on lukemattomia toimintoja ja niitä löytyy eri hintaluokissa, joten mitä luultavimmin löydät itsellesi sopivan mallin.

Samsungin matkapuhelimet tunnetaan hyvästä näytön laadusta, erittäin hyvistä ja edistyneistä kameroista sekä nopeista käyttöjärjestelmistä. Nämä ovat joitakin syitä, miksi Samsung on suosituimpien matkapuhelinten listakärjessä.

Se, että Samsung päätyisi yhdeksi maailman suurimmista matkapuhelinvalmistajista Applen rinnalle, ei ollut itsestäänselvyys. Samsungin tarina alkoi jostain aivan muusta.

 

Kalasta ja riisistä Samsungin matkapuhelimiin
Samsung on yksi maailman suurimmista yrityksistä, mutta tiesitkö, että Samsung perustettiin jo vuonna 1938. Se alkoi kalasta ja riisistä, jonka jälkeen omistajat laajenivat tekstiilien ja kemikaalien valmistukseen. 1960-luvun lopulla yritys aloitti elektroniikasta, ja lopulta eteläkorealaisesta yrityksestä tuli iso televisio- ja tietokonevalmistaja.


Vuonna 1988 Samsungin ensimmäinen matkapuhelin tuli markkinoille, ja vuonna 2009 lanseerattiin Samsung Galaxy -sarjan ensimmäinen malli.

Samsungista on tullut jättiläinen mobiili- ja televisioteollisuudessa, ja yhtiö on muun muassa investoinut huipputeknologiaan edistyneillä näytöillä, SSD-tallennustilalla ja tekoälyllä.

Samsung Galaxy vs. Apple iPhone

Applella on iPhone. Samsungilla on Galaxy. Nämä älypuhelimet ovat hyvästä syystä myydyimpiä Suomessa, mutta mikä erottaa Samsung Galaxy -matkapuhelimet Applen iPhone-matkapuhelimista?

Suurin ero on käyttöjärjestelmä. Apple on kehittänyt iOS:in, jota käytetään vain iPhone- ja iPad-laitteissa. Samsungin matkapuhelimet käyttävät Androidia, joka on Googlen kehittämä niin sanottu avoin lähdekoodi. Se antaa sinulle enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta matkapuhelimesi mukauttamiseen.

Samsung Galaxy -matkapuhelimia on laajempi valikoima kuin Applelta, ja voit valita useista Samsung-malleista hinnan ja toimintojen suhteen.

Käytetty matkapuhelin Samsungilta

Samsungilla on useita sarjoja, joissa vuorostaan on useita malleja. Tässä on joitain Samsung Galaxy -universumin sarjoja:

  • Samsung Galaxy A
  • Samsung Galaxy Note 
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S22
  • Samsung Galaxy X
  • Samsung Galaxy Z Fold og Flip

Teleoutletista löydät vähän käytetyn Samsungin matkapuhelimen, uudenveroisena ja erittäin edulliseen hintaan. Valitsemalla käytetyn matkapuhelimen uuden ostamisen sijaan säästät paitsi rahaa, niin säästät myös ympäristöä tarpeettomista kasvihuonekaasuista.

Kaikki Teleoutletin matkapuhelimet puhdistetaan ja tarkastetaan ammattilaisten toimesta ennen kuin myymme ne verkkokaupassamme.

Samsung ilman puhelinliittymää

Valitsemalla käytetyn Galaxy-matkapuhelimen saat new-ish ja edullisen Samsungin ilman puhelinliittymää. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti valita puhelinoperaattorisi ja et joudu sitoutumaan määräaikaisesti liittymään. Voit siis jatkaa omaa liittymääsi tai valita itsellesi parhaiten sopivan matkapuhelinliittymän.

Käytetty puhelin takuulla ja avoimella ostolla
Kuluttajana sinun tulee tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi käytettyä matkapuhelinta Teleoutletista merkistä ja mallista riippumatta. Teleoutlet noudattaa täsmälleen samoja ohjeita ja lainsäädäntöä, joita sovelletaan uuden matkapuhelimen ostamiseen. Kun ostat meiltä käytetyn Samsung-matkapuhelimen, saat automaattisesti kahden vuoden takuun ja 30 päivän avokaupan.

Matkapuhelimen ostamisen on helppoa Teleoutletista. Meillä on yksinkertaiset maksuratkaisut Klarnan kanssa.

 

1 kommentti

Tapio Korpisaari

Mahdollinen Keskihintainen

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua