Käytetty puhelin lapselle? Agnesin (11) äiti kertoo kokemuksestaan

– En osta lapsille enää koskaan uutta matkapuhelinta, Guri Berge kertoo.

Yhä useammat lapset saavat matkapuhelimen nuorena. Norjan mediaviranomaisen luvut osoittavat, että 87 prosentilla 9–11-vuotiaista lapsista Norjassa on oma älypuhelin. On monia hyviä syitä sille miksi lapsellasi pitäisi olla matkapuhelin, esimerkiksi yhteydenpitoon töissä ollessa, mutta saatat kuitenkin olla haluton maksamaan suuria summia upouuteen matkapuhelimeen lapsellesi.

Kun Guri Berge ja hänen miehensä halusivat ostaa matkapuhelimen vanhimmalle tyttärelleen Agnesille, he päätyivät New-Ish matkapuhelimeen Teleoutletilta.

 Katso tästä, mitä puhelinmalleja suosittelemme lapsille.

- Hän on yleensä perinyt puhelimemme ja tämä järjestely on toistaiseksi toiminut hyvin, mutta nyt olemme alkaneet huomata, että emme halua vaihtaa kännykkää niin usein. Kuten monet muut 11-vuotiaat, hän halusi uusimman mallin, mutta emme pitäneet sitä tarpeellisena. Halusimme löytää edullisemman matkapuhelimen ja samalla opettaa hänet ostamaan käytettynä, Berge selittää.

- Googlasin paria palveluntarjoajaa, mutta sain parhaimman vaikutelman Teleoutletista. Heillä oli hyvä takuujärjestelmä ja selkeä verkkokauppa.

Parempi hinta ja ympäristöystävällisempi 

Viisihenkinen perhe on aktiivinen käytettyjen tavaroiden, kuten urheiluvälineiden, huonekalujen ja vaatteiden ostossa ja myynnissä. Siksi Guri ei nähnyt mitään esteitä myös vähän käytetyn matkapuhelimen ostamisessa. Myös tytär vakuuttui nopeasti siitä huolimatta, että hän oli aluksi hieman skeptinen käytettyjen matkapuhelimien suhteen.

– Teleoutlettia tutkittuani selitin hänelle, että nämä matkapuhelimet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisempiä, perheen äiti jatkaa.

Valinta päätyi iPhone XR:ään, suosittuun puhelimeen, joka kuuluu B-luokkaan. Tämän luokan puhelimia on käytetty varoen ja tämän luokan matkapuhelimissa voidaan säästää paljon rahaa. 

– Toimitus toimi mahtavasti. Tilaus oli melkein ovella ennen kuin olimme tehneet tilauksen, Guri sanoo innostuneena.

Kullanarvoinen puhelin

Tytär sai matkapuhelimen syntymäpäivälahjaksi ja on siitä lähtien ollut erittäin tyytyväinen käytettyyn matkapuhelimeen.

- Hän sai sen marraskuun alussa, ja se on ollut kullanarvoinen, sanoo Guri tyttärensä puolesta.

- Aiomme ehdottomasti käyttää Teleoutletia, kun ostamme matkapuhelimet myös nuoremmille tytöillemme, mutta tällöin ajatuksena on puhelimet C-luokassa. Kun saat ensimmäisen kännykän, on puhelimen saaminen jo itsessään hienoa, ja jos kännyköille tapahtuu jotain, on hyvä tietää, ettet ole maksanut niistä niin paljon.

 

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua